Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință crucială a coaliției. Liderii vin cu numele candidaților pentru sectoarele Capitalei. Cum se împart

Inquam Photos/ Octav Ganea
coalitie Ciolacu Ciuca

Conducerile PSD şi PNL se reunesc luni la ora 11:00 în ședință pentru a definitiva lista comună la alegerile locale şi pentru a decide candidaţii la sectoarele Capitalei, după ce săptămân trecută au anunţat candidatul la Primăria Capitalei - medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitatului Universitar.

Astfel, potrivit surselor noastre, PNL ar urma să aibă candidaţi la Primăria Sectorului 1 - parlamentarul George Tuță şi la primăria sectorului 6, unde actualul primar, Ciprian Ciucu, doreşte încă un mandat de primar.

La rândul său, PSD va numi candidaţi la Sectorul 2 şi sectorul 5 unde intră în cursă prefectul Rareș Hopincă, iar la sectoarele 3 şi 4 vor fi susţinuţi de către coaliţie actualii edili, Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă.

Ciolacu și Ciucă explică lipsa candidaților la sectoare

Miercuri, liderul PSD spunea că nu au fost desemnați candidații PSD și PNL la Sectoarele 1, 2 și 3 pentru că ”avem o altă abordare”, iar PSD și PNL ”nu trag din fes, nu facem bețigașe”.

În discuție a intervenit și Nicolae Ciucă, liderul PNL, care a spus că își doresc să existe o coerență între candidatul la Primăria Capitalei și candidații de la sectoare.

„În primul rând, am plecat împreună cu domnul președinte Nicolae Ciucă de la altă abordare și altă logică: nu tragem din fes, nu facem bețigașe. Sunt ferm convins că în perioada următoare vom veni cu cei mai buni candidați pentru fiecare sector. Cei trei primari care sunt acum în sală sunt candidații noștri”, declara Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.