Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință CRUCIALĂ la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis și Florin Cîțu decid cum împart banii românilor

buget

Preşedintele Klaus Iohannis are luni o şedinţă cu premierul Florin Cîţu şi cu ministrul Finanţelor Alexandru Nazare pe tema elaborării bugetului de stat pe 2021.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 28 decembrie a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind stadiul construcţiei bugetului de stat, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîţu, şi ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare”, anunţă Administraţia prezidenţială.

Informații UTILE - Platformă pentru raportarea reacțiilor adverse după vaccinurile împotriva Covid

Premierul Florin Cîţu a anunţat săptămâna trecută că proiectul de buget va fi gata în prima parte a anului viitor şi că Guvernul ţinteşte  un deficit în jur de 7%. El a adăugat că sunt aşteptate şi estimările Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, pe care se bazează bugetul, pentru a avea şi ceilalţi indicatori macroeconomici.

„Proiectul de buget o să fie gata în prima parte a anului viitor. Majoritatea detaliilor sunt puse la punct. Ceea ce ştim foarte bine este că ţintim un deficit bugetar în jur de 7% sau mai bine, în funcţie de cum vor decurge discuţiile. În acest moment acestea detaliile. Aşteptăm, pentru a avea toate informaţiile şi estimările Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză. Ştiţi foarte bine că bugetul se fundamentează pe estimările Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză. După aceea putem să vorbim şi de ceilalţi indicatori macroeconomici”, a declarat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.