Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘEDINȚĂ de 4 ore între prinţul Harry și regina Elisabeta a II-a: Meghan Markle a LIPSIT

meghan markle prințul harry

Prinţul Harry şi bunica sa, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, au luat prânzul împreună duminică la castelul Windsor, relatează marţi ziarul spaniol ABC.

Aproape patru ore a durat întâlnirea dintre prinţul Harry cu regina Elisabeta a II-a (93 de ani) la castelul Windsor. Ceea ce nu pare ciudat, având în vedere că aveau multe de discutat şi chestiuni de pus la punct după decizia Ducilor de Sussex de a nu mai reprezenta Familia Regală britanica. Până în ziua de duminică prinţul şi suverana britanică nu se mai văzuseră de la anunţarea aşa-numitului "Megxit", informează agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali a rămas mască: Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate!

După toate diferenţele ce existau între ei, acesta a fost momentul perfect pentru a se întâlni şi a soluţiona problemele. Regina a vrut să ştie care sunt de-acum încolo intenţiile lui Harry şi să discute cu cărţile pe masă.

"Era momentul ideal pentru ca amândoi să-şi spună doleanţele. Era o atmosferă mult mai relaxată", a declarat o sursă apropiată Palatului. Acum când toată vâltoarea iniţială a trecut iar prinţul se afla în Marea Britanie, fără Meghan Markle, era oportunitatea perfectă pentru ca nepotul şi bunica să vorbească liniştit.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Se pare că regina i-a spus până la urmă lui Harry că atât el cât şi familia lui sunt bineveniţi. Deşi lucrurile par să se fi aranjat între ei, regina este în continuare "deranjată" de decizia ducilor de a trăi în străinătate. Şi mai ales de faptul că nu îl poate vedea pe Archie, cel mai mic dintre strănepoţii ei.

Săptămâna aceasta Meghan va veni la rândul său în Marea Britanie pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri faţă de Coroană, dar a preferat să nu îl aducă cu ea pe Archie, din cauza cheltuielilor prea mari pe care le presupunea securitatea lui. Acest lucru i-a displăcut profund suveranei britanice.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

Regina i-a dat clar de înţeles lui Harry că acordul pentru a-şi obţine mult visata lor libertate va funcţiona doar dacă vor respecta termenii deja stabiliţi - o aluzie la titulatura "royal". Ea a dorit astfel să-i explice nepotului său decizia sa de a le interzice exploatarea termenului "royal" - un titlu de care nu trebuie, potrivit suveranei, să se profite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.