Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință de urgență la Guvern: se decide prețul la combustibil

Guvern

Premierul României, ministrul Finanțelor și cel al Energiei urmează să se întâlnească într-o ședință de urgență la Guvern. Se caută soluții pentru prețul exagerat de mare la combustibil.

Trebuie precizat că dimineață premierul a avut o întâlnire cu ministri și secretari de stat de la Ministerul Energiei și Ministerul Finantelor, alaturi de conducerea ANAF și a Consiliului Concurenței, precum și alături de Secretarul General al Guvernului.

Premierul ar urma ca ulterior să aibă o discuție și cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru stabilirea unui plan clar din partea Guvernului.

Potrivit surselor noastre PSD nu are încredere în teoria cartelului invers și doresc ca Guvernul să dea OUG pentru reducerea marjei de profit pentru toate companiile pe o perioada de 6 luni.

Asta în condițiile în care marja de profit pe motorină pe întreg lanțul e mult mai mică, de 24%. Romania importă o treime din necesarul de motorina, iar prețul de transport și asigurare din partea importatorilor a crescut cu 80% față de anul trecut pe fondul conflictului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.