Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință la USR Timiș pentru sancționarea consilierei Ana Munteanu - Dominic Fritz: Nu trebuia să se întâmple

Express de Banat
Dominic Fritz

USR Timiș se întrunește astăzi în ședință pentru a discuta situația consilierei locale Ana Munteanu, care a descins cu jandarmii la restaurantul unui hotel, în cadrul unui flagrant cu clienți falși pe care chiar ea l-a organizat. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că Ana Munteanu și-a depășit atribuțiile de consilier local.

Citește și: VIDEO Consiliera USR care a DESCINS cu jandarmii la un flagrant FALS a PLÂNS în Live: care ar fi fost MOTIVUL ASCUNS al flagrantului

 

„Înțeleg că au fost întrebări despre perspectiva mea asupra incidentul la Restaurantul Del Corso săptămână trecută. Primăria Municipiului Timișoara nu are absolut nicio implicare în demersurile făcute de colega mea. Eu personal am aflat de evenimente după ce s-au petrecut. Să fiu sincer, în ultimele zile nu am avut timp să urmăresc dezbaterea apărută în spațiul public, fiind focusat pe combaterea pandemiei, campania de vaccinare și finalizarea bugetului pentru anul 2021. Respectarea regulilor în această teribilă pandemie este absolut esențială. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Aleșii locali au o responsabilitate deosebită să evite orice fel de suspiciune că ar putea să se amestece în aceste atribuții exclusive ale forțelor de ordine. De aceea, spun fără echivoc că aceste evenimente nu ar fi trebuit să se întâmple. Consider că a mea colega a făcut o eroare de judecată. Această eroare nu reprezintă modul în care reprezentanții aleși ai partidului nostru își exercită responsabilitatea față de administrație si comunitate. Știu că Ana Munteanu regretă cele întâmplate. Este o lecție pentru tinerii politicieni că există o linie de demarcație între acțiuni civice de acest gen și acțiunea politică și administrativă. Dacă și cum această greșeală va fi sancționată este în mâinile organelor de partid, știu că în seară asta se va reuni Biroul Județean pentru a discuta speța”, a declarat Dominic Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.