Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Editura ieșeană Adenium, la Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna

adenium

Editura ieșeană Adenium va fi prezentă în acest an la Tîrgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna. Evenimentul se va desfășura în perioada 4-7 aprilie iar editura Adenium își va prezenta marți, 5 aprilie precum reiese din următorul comunicat:

”În perioada 4 – 7 aprilie are loc Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna. Adenium participă la acest târg, prin Ministerul Culturii, cu o selecție din cele mai noi titluri pentru copii. Fie că este vorba de benzi desenate, poezii sau povești pentru copii de toate vârstele, cărți de colorat sau seria O inimă de Broscuță, toate cărțile pot fi admirate la standul Ministerului Culturii.

Marți, 5 aprilie, începând cu ora 11:00, va avea loc prezentarea cărții Sarinne & Elenore and their splendid first adventure, o minunată poveste în versuri a unei mari prietenii. La eveniment vor participa Adina Chirica, Anda Ansheen și Sanda Watt.

Sarinne și Elenore sunt două prietene foarte apropiate, care trăiesc o mare aventură. Versurile în limba engleză sunt semnate de Adina Chirica. Ilustrațiile Andei Ansheen completează o poveste care îi va ține cu sufletul la gură pe micii cititori.

Cartea este recomandată de Irina Margareta Nistor și este disponibilă în librării. Pe site-ul editurii Adenium găsiți volumul atât în format tipărit, cât și electronic.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.