Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edoard Mendy, fotbalistul echipei Chelsea, supărat după ce presa internațională l-a confundat cu Benjamin Mendy, jucător vizat de acuzaţii de viol

eurosport.com
 Edoard Mendy

Fotbalistul echipei Chelsea, Edoard Mendy, a reacţionat în social media după ce în presa internaţională ştiri despre Benjamin Mendy, jucător vizat de acuzaţii de viol, au fost ilustrate cu fotografii cu el, conform news.ro

“Este trist să văd că în 2021, în Franţa, dar şi în Anglia, pentru unii, oamenii de culoare nu au nici nume şi nici feţe diferite. Aceste ‘greşeli’ în ceea ce priveşte fotografiile par anecdotice, dar de fapt sunt opusul, sunt profund simbolice. Nu este atât de complicat să faci diferenţa dintre două feţe, în special când echipamentul de fotbal este un ajutor preţios!”, a scris Edouard Mendy pe Instagram.

 

Şi Ferland Mendy, legitimat la Real Madrid, a reacţionat în social media.

“Mulţumesc, Edouard Mendy! Suntem în 2021! STOP. Va dura ceva timp, dar în cele din urmă o să ne respectaţi! Fie că vreţi asta sau nu!”

Benjamin Mendy, component al echipei Manchester City, este vizat de şase acuzaţii de viol şi una de agresiune sexuală. Fotbalistul este în arest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.