DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Eduweb, platformă e-learning dedicată angajaților

scoala online

Cu cât crește mai mult un business, cu atât îi e mai greu managementului să acopere toate nevoile angajaților și să administreze resursele. Apar departamente noi, cele vechi se dezvoltă, iar toate astea înseamnă o solicitare și mai mare, o cerere crescută a trainerilor specialiști și, implicit, a cursurilor de training.

Deși este un lucru vital, dezvoltarea angajaților pe noi skilluri poate fi cele mai multe ori prea costisitoare sau inconsecventă de la un trainer la altul. Tocmai de aceea, pentru a reduce costurile, pentru a crea unitate și pentru a consolida pregătirea noilor angajați, companiile multinaționale preferă să adopte o platformă online dedicată angajaților.

Costurile salvate sunt cele ale închirierii spațiului de birouri, ale aparatelor și device-urilor puse la dispoziția angajaților, și mai ales trainerilor care nu trebuie să o mai ia de la capăt cu fiecare nou angajat în parte, pentru că un e-course, dacă este updatat constant, poate fi valabil ani de zile și pus în beneficiul a mai multor generații de angajați.

EduWeb a apărut tot ca o necesitate, ca o platformă e-learning împărțită pe mai multe paliere, principalul scop fiind stabilirea unui environment virtual care oferă training, coaching, mentoring, dar și crearea unui spirit de echipă încă din perioada de training.

Tranziția organizațiilor spre e-learning nu s-a datorat numai minimizării cheltuielilor, ci și factorului de flexibilitate care salvează extrem de mult timp și energie. În felul acesta, fiecare învață în ritmul lui. EduWeb mizează pe îmbinarea research-ului individual cu strategia de bază a companiei, oferind un soft care găzduiește toate aceste e-courses dedicate angajaților, fără a fi dezbinate fiecare pe câte-o platformă.

Toate cursurile și resursele de învățare sunt stocate într-un singur loc, într-un Learning Management System care nu este altceva decât un campus virtual unde angajații se loghează și au acces la programele și resursele de training destinate departamentului lor. De cealaltă parte, administratorii sau lectorii pot monitoriza întreaga situație, pot vedea câți angajați sunt logați, cât au parcus din fiecare curs și cât au progresat.

O platformă e-learning dedicată e din ce în ce mai vitală, atrăgând forța de muncă, pentru că oamenii așteaptă de la joburile lor mai mult decât un salariu. Ei vor să învețe, să crească, să se dezvolte, să pună bazele unei cariere, iar de la un punct încolo, cei mai mulți vor vrea să fie capabili să pornească propria afacere. Prin e-learning poți capta implicarea angajaților și poți stabili o relație de win-win, răsplătind tot cu implicare și prin punerea la dispoziție a unui skill-building personalizat pentru fiecare în parte.

Indiferent în ce industrie se situează compania care dorește o platformă dedicată angajaților, EduWeb asigură comunicarea eficientă în echipa de lucru și team leader, venind cu un format de e-learnig care poate încorpora toate modelele de învățare, de la e-courses și e-books (text, ppt, excel, pdf), până la cursuri interactive cu video storytelling sau evaluări point-and-click.

Procesul de e-learning înseamnă continuitate și nu se rezumă doar la săptămânile de training, ci continuă și după aceea, ca modus operandi. Există diverse situații, cum ar fi respecializări sau nevoia angajatului de adaptare, de a învăța un nou soft, de a lucra diferit ca până atunci. De ce ai investi într-o altă perioadă de training când materialele de învățare pot fi constant updatate la nevoile firmei? Atunci angajatul învață din mers, prin micro-learning contextual și, dacă e vorba de un software, prin tech-training, făcând o tranziție mai ușoară.

EduWeb susține un LMS de așa natură încât să poată fi integrate și ședințele live sau webinariile pentru angajații remote, punând accent pe comunicare și pe crearea unei comunități de învățare în cel mai scurt timp. Iar de aici, lucrurile continuă firesc, platforma fiind spațiul virtual dedicat angajaților unde se vor posta noile materiale, noile obiective, noile campanii, noile strategii.

O platformă dedicată angajaților poate servi și la înregistrarea performanțelor, ceea ajută managerii să delimiteze mai ușor cine a atins obiectivele, cine a fost mai productiv, iar promovările se pot face și cu ajutorul acestui grafic al performanțelor. Într-un LMS, principalul avantaj e că obiectivele sunt clare, specifice, și cursantul are în față materialul exact care îl ajută să atingă obiectivul respectiv, ghidându-l îndreaproape și putând reveni oricând la o anumită informație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.