Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edward Iordănescu și Emil Săndoi, reacții după Chindia Târgoviște - FCSB: 'Antifotbal total / Lipsă totală de fair-play'

telekomsport.ro
Edi Iordănescu

Tehnicianul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat vineri seară, după meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, din Liga 1, că adversarii au făcut “antifotbal total”, potrivit news.ro.

“Sunt şi multe lucruri pozitive, dar şi lucruri mai puţin pozitive. Dacă înainte de acest joc am felicitat din tot sufletul tot ce s-a întâmplat la Chindia, seara asta nu a plăcut deloc. Cred că e record mondial de câte ori a intrat doctorul în teren. Nu face cinste, înţeleg că îşi apărau cauza. Au fost ocazii. A fost foarte greu să-i deschidem pe adversari. Cred că puteam marca mai repede. Am fost dezamăgit de felul cum s-au desfăşurat lucrurile ca fotbal. Au fost antifotbal total. Nu ştiu dacă s-au jucat 20 de minute prima repriză. Keşeru e un jucător foarte important, dar a venit după o perioadă în care nu s-a antrenat cu prima echipă la Ludogoreţ. Este un profesionist desăvârşit. Va merge la naţională şi sunt sigur că atunci când va reveni îşi va redeschide apetitul pentru gol”, a spus Iordănescu la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Emil Săndoi a declarat că formaţia sa nu poate fi acuzată de antijoc. “Cred că s-au făcut nişte greşeli. La cartonaşul roşu primit e un juctor de-al nostru joacă mingea, el a încercat două procedee unul după altul de alunecare. Indiferent cum ar fi intrat nu este intensitatea atât de mare şi în niciun caz nu este intenţie. Nu cred că a fost un joc atât de periculos încât să se acorde cartonaş roşu. Apoi a fost o fază cu Popadiuc, acolo de ce nu se dă roşu? Per total, după meciul ăsta nu pot să-i felicit pe cei de la FCSB. Noi jucând în zece oameni... nu ştiu dacă au avut ocazii clare. Noi am demonstrat că şi în zece oameni suntem periculoşi. Îi felicit pe jucătorii mei. Şi să mai spun ceva. E o lipsă totală de fair-play. Când o echipă dă mingea afară echipa adversă dă mingea echipei respective. Nu cred că putem fi acuzaţi noi de antijoc. Urmărim interesul echipei noastre”, a afirmat Săndoi.

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care a marcat din penalti la ultima fază a jocului.

În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic.

FCSB a marcat prin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalti acordat de Lucian Rusandu pentru un henţ în careu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.