Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șef județean PSD îl atacă pe Florin Cîțu: 'Toată lumea s-a convins ce nu poate să facă. Asta e diferența: Cîțu cu scandalul, PSD cu soluțiile'

PSD
PSD sigla

Liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, spune că social-democrații nu au intrat la guvernare ca să se certe cu liderul PNL Florin Cîțu, după mai multe replici și săgeți între Cîțu și unii miniștri și lideri PSD.

„PSD a luat decizia de a intra la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții la problemele acute ale oamenilor. PSD este parte a soluției, nu parte a problemei. Pentru asta am venit la guvernare, nu ca să ne certăm cu Cîțu. Nu ne interesează dialogul pe contre cu Cîțu. Dar ne interesează mult dialogul cu cetățenii și livrarea de soluții pentru binele oamenilor. În guvern colaborăm BINE cu PNL. Ce face Cîțu la partid, e problema lor. Din momentul intrării PSD la guvernare, PSD s-a concentrat pe acțiunile care răspund intereselor cetățenilor (...) Asta e diferența: Cîțu cu scandalul, PSD cu soluțiile (...) Cîțu a avut ocazia să se manifeste când a fost premier. Toată lumea s-a convins ce NU POATE Cîțu să facă”, a scris liderul PSD Teleorman, luni, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.