Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: revin în forță gerul și ninsorile

Facebook
viscol zapada

Directorul ANM, Elena Mateescu, arată că, după câteva zile mai călduroase, începând de vineri temperaturile vor fi într-o scădere simțitoare. Pe lângă temperaturile scăzute, în zone extinse din țară vom avea ninsori, lapoviță și polei.

”Din punct de vedere termic, vorbim de temperaturi pozitive ziua, astfel încât astăzi și mâine contăm pe temperaturi de până la 7...8 grade, cu valori de 13 grade joi, la mijlocul săptămânii.

Începând de vineri însă, în jumătatea nordică a țării, valorile de temperaturi vor scădea semnificativ, cel mult până la 6 grade, în timp ce în sud, inclusiv în Capitală, vor mai fi posibile valori de 10...11 grade Celsius”, a explicat Elena Mateescu la Antena 3 CNN.

”Până atunci însă vorbim de o informare meteorologică valabilă până mâine seară, la ora 18:00. Va ninge, se va depune strat de zăpadă în zona Munților Apuseni și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali,

Vântul va avea intensificări în special la munte, în zona montană înaltă, unde rafalele pot depăși 60-80 de km/h, viscolind zăpada, dar și în zonele mai joase de relief, la viteze de 45-60 km pe oră”, a mai spus Elena Mateescu la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.