Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa DNA, într-o situație delicată: 'Doamna Kovesi cere demisia doamnei Kovesi'

Evenimentul Zilei
Laura Kovesi

Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei a expus, joi seară, o situație delicată în care se află șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care declara, la scurt timp după apariția fotografiilor cu Alina Bica, șefa DIICOT la acea vreme, și Elena Udrea la shopping, la Paris, că astfel de relații cu oamenii politici sunt  incompatibile cu funcția de magistrat.

În 2014, la scurt timp după apariția în presă a pozelor cu Bica și Udrea, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a acuzat-o pe şefa DIICOT că plimbarea ei la Paris alături de Elena Udrea o face incompatibilă cu statutul de magistrat.

Donald Trump face o mișcare spectaculoasă. Cultele vor avea voie să se implice direct în politică

„Cine ne spune în această seară că doamna Kovesi este incompatibilă cu statutul de magistrat? Chiar doamna Kovesi! (...) Doamna Kovesi cere demisia doamnei Kovesi!”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

În 2014, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a acuzat-o pe şefa DIICOT că plimbarea ei la Paris alături de Elena Udrea o face incompatibilă cu statutul de magistrat.

“Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber”, a declarat Laura Codruţa Kovesi într-un interviu pentru ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.