Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa gimnasticii i-a așteptat la aeroport pe sportivii calificați la JO: 'Fericirea e maximă'!

Carmencita Constantin

Gimnaștii au revenit în țară după calificarea senioarelor și a lui Andrei Muntean la Jocurile Olimpice de la Paris. La sosirea pe aeroport, au fost primiți cu flori și aplauze, iar șefa federației, Carmencita Constantin, i-a felicitat și îmbrățișat pe fiecare pentru ce au realizat la Mondialul de la Antwerp.

Senioarele și seniorii din echipele naționale de gimnastică ale României s-au întors acasă după un mondial în care fetele și Andrei Muntean au prins biletele către Jocurile Olimpice de la Paris, iar Sabrina Voinea a terminat finala de la sol pe locul 4, o performanță extraordinară pentru puștoaica de 16 ani.

„Fericirea e maximă! Știu cât de fericiți sunt copiii, antrenorii și cât de mult s-a muncit pentru această calificare. Enorm” - Carmencita Constantin, președintele Federației Române de Gimnastică.

Șefa gimnasticii din România spune că după Mondialul din Belgia, echipa feminină are și un lider! Pe Ana Maria Bărbosu.

„E copleșitor pentru mine să aud asta, toate suntem tinere. Încerc să îmi însușesc cât de bine pot acest rol și sper să reușesc să unesc echipa și să fim toate împreună” -Ana Maria Bărbosu, componentă a echipei naționale feminine de gimnastică artistică a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris.

La Mondialul de la Antwerp, Sabrina Voinea a reușit o mare performanță! Locul 4 în finala de la sol.

„Mă bucur foarte mult pentru această calificare, ne-am dorit-o enorm și mă bucur foarte mult pentru finala mea de la sol. M-am aflat printre cele mai bune sportive ale lumii și m-am luptat cu ele ” - Sabrina Voinea, componentă a echipei naționale feminine de gimnastică artistică a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris.

Andrei Muntean, veteranul echipei masculine de gimnastică, savurează din plin calificarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Sunt fericit, dar mi-am dorit din suflet să fie o calificare cu echipa, pentru că sentimentul este unic șă mergi cu echipa la Jocurile Olimpice” -Andrei Muntean, component al echipei naționale masculine de gimnastică a României, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.