Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa Senatului comentează demiterea lui Voiculescu: Nu poți reforma peste noapte un sistem profund îmbolnăvit de corupție

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Președintele Senatului, Anca Dragu, anunță că Vlad Voiculescu și-a asumat un obiectiv ambițios la ministerul Sănătății pe care a vrut să îl reformeze din temelii.

"Nu poți face o reformă peste noapte și nu poți face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupție timp de 30 de ani.

Citește și: CIRC Andreea Moldovan a fost așteptată de Oana Lovin la Ministerul Sănătății: Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito

 

În ulimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriți penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbați.

Vlad Voiculescu și-a asumat un parcurs pe care puțini l-ar fi putut ține în frâu. A început lupta împotriva corupției înrădăcinate în sistem.

Am fost și voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung susținute prin consultare și muncă în echipă. Nu ne putem clătina în fața presiunilor sistemului și nu ne putem clătina în fața jocurilor politice.

Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătății să poată livra cele mai bune soluții pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituții nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetățenilor", a  scris Anca Dragu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.