Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa Senatului se declară pentru stimularea vaccinării în locul restricțiilor: Când vii cu barda, reacţia este una de reţinere

impact.ro
anca dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a apreciat miercuri că măsurile de stimulare a vaccinării sunt "mult mai bune şi mult mai eficiente" decât restricţiile, informează Agerpres.

"Eu sunt de părere că măsurile de stimulare sunt cele mai bune, sunt mult mai bune şi mult mai eficiente decât măsurile de restricţionare, pentru că aşa funcţionează măsurile de politici în general", a precizat Dragu, întrebată pe această temă la Parlament.

În opinia preşedintelui Senatului, în momentul în care încerci să impui o măsură, reacţia este una de reţinere, motiv pentru care ar trebui să se facă un apel permanent la responsabilizarea tuturor.

"În momentul în care vii cu barda, reacţia este una de reţinere. Ar trebui mai degrabă să ne gândim la măsuri de stimulare şi apoi ar trebui să facem apel în continuu la această responsabilizare a tuturor, pentru că este vorba de viaţa noastră, în cele din urmă, şi că este bine să ne uităm la ceea ce spun oamenii de ştiinţă, ce spun cercetătorii, ce spune ştiinţa, ce spun medicii şi mai puţin să ne uităm la ce spun antivaxerii", a spus Dragu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.