Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa sinagogii evreilor din Detroit, ucisă în faţa casei sale

newsweek.com
samantha woll

Preşedintele consiliului unei sinagogi evreiești din Detroit, Samantha Woll (40 de ani), a fost găsită înjunghiată sâmbătă în faţa casei sale din zona Lafayette Park, a anunţat poliţia, conform Reuters, scrie news.ro.

Moartea Samanthei Woll, fost consilier al unor politicieni democraţi şi preşedinte al consiliului Sinagogii Isaac Agree Downtown, a fost confirmată şi de sinagogă pe Facebook.

„Suntem şocaţi şi întristaţi să aflăm despre moartea neaşteptată a Samanthei Woll, preşedintele Consiliului nostru”, au transmis reprezentanţii sinagogii.

„În acest moment nu avem mai multe informaţii, dar vom împărtăşi mai multe când vor deveni disponibile”, au mai spus ei.

Ofiţerii au fost anunţaţi sâmbătă dimineaţă că o persoană este căzută la pământ, iar când au ajuns la faţa locului, au găsit o „dâră de sânge” care i-a condus la casa lui Woll, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie din Detroit.

Poliţiştii consideră că crima a avut loc în casa femeii. Ofiţerii au găsit pe cadavrul lui Woll multiple răni produse prin înjunghiere şi ea a fost declarată moartă la faţa locului, au spus autorităţile.

Până sâmbătă seară, poliţia încă nu a stabilit un posibil mobil al crimei. Dar şeful poliţiei din Detroit, James E. White, a spus că departamentul a mobilizat numeroase resurse în anchetă.

„Ede înţeles, această crimă lasă multe întrebări fără răspuns”, a spus White într-o declaraţie trimisă Reuters prin e-mail. El a cerut publicului să aibă răbdare şi să nu tragă concluzii înainte ca autorităţile să poată pune cap la cap ceea ce s-a întâmplat.

„Este important să nu fie trase concluzii până când toate faptele disponibile nu vor fi trecute în revistă”, a spus Smith, adăugând că o actualizare va fi făcută duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.