Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectele codului galben de vânt - Acoperișul unui bazin de înot a fost luat pe sus (VIDEO)

Învelitoarea din tablă a acoperișului unui bazin de înot din sala polivalentă a Clubului sportiv școlar din orașul Gura Humorului, județul Suceava, a fost smulsă de rafalele de vânt puternic, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 1.30, iar învelitoarea din tablă a fost aruncată în zona parcării Clubului sportiv școlar, dar și pe carosabilul variantei de ocolire a orașului Gura Humorului.

Pompierii militari, echipaje de polițiști, dar și lucratori ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Gura Humorului au intervenit la fața locului pentru îndepărtarea învelitorii de pe carosabil.

Traficul rutier de pe șoseaua ocolitoare a orașului a fost redirecționat pe timpul misiunii de intervenție. Cu ajutorul unui utilaj, partea de învelitoare din tablă aflată pe carosabil a fost îndepărtată, iar traficul rutier s-a reluat în jurul orei 3.00. Nu au fost identificate victime omenești și nici alte pagube materiale importante.

Cod galben de ceață și vânt în șase județe din țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă avertizări cod galben de ceață și vânt, valabile până la ora 8.00 și 9.00 în șase județe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9.00 va fi semnalată ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m în mai multe localități din Gorj.

Până la ora 8.00, în întreg județul Botoşani și în mai multe localități din Bacău, Suceava, Neamţ și Iași este cod galben de vânt puternic.

Se vor semnala, local și temporar, intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55...60 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.