Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectul inundațiilor: Peste 1300 de oameni au rămas fără energie electrică

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
inundatii 2018

Peste o mie de persoane au ramas fara enegie electrica dupa inundatiile din ultimele ore, anunta MAI.

„În intervalul orar 8.00 -14.00, s-au mai semnalat efecte negative la nivelul a 8 localități din 7 județe: Alba, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Harghita, Teleorman și Municipiul București. În prezent, nu sunt semnalate persoane blocate sau urgențe medicale ce nu pot fi asigurate din cauza fenomenelor meteorologice. Traficul rutier se desfășoară în condiții normale, cu excepția DJ 112F din jud. Brașov, unde se desfășoară alternativ pe un singur sens”, transmite MAI.

Trei localități din două județe au rămas fără energie electrică, fiind afectati 1340 consumatori.

„Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, potrivit raportării distribuitorilor de la ora 13.00 se înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică la nivelul a 3 localități din județele Bacău și Botoșani, însumând un număr de 1340 consumatori afectați și se acționează cu 2 echipe pentru remedierea defecțiunilor. În ceea ce privește manevra de resurse, se menține dislocarea a 16 motopompe la nivelul județului Covasna. Alte 2 grupări operative cu 3 motopompe, la solicitare vor pleca către Hunedoara, din județele Bihor și Timișoara, iar alte 15 motopompe urmează a fi dislocate, în următoarele ore, la nivelul județului Bacău”, mai spune ministerul.

De asemenea, la această oră, sunt misiuni în desfășurare în mai multe județe, unde efectivele MAI intervin în sprijinul populației.

„În județul Alba, loc. Șona, se intervine la această oră pentru evacuarea apei din mai multe curți din cauza precipitațiilor abundente și a acumulării apei scurse de pe versanți. Misiuni asemănătoare se desfășoară și în Cluj, Covasna, Harghita și Teleorman. Pe DJ112F în loc. Moieciu de Sus, județul Brașov se acționează pentru înlăturarea pietrelor căzute pe carosabil. În județul Buzău, în localitățile Beceni și Margăritești, a fost semnalată o avarie care în prezent a fost remediată, fiind afectați temporar 479 consumatori electrici”, precizează Ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.