Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Efectul România' la Atletico Madrid: Manele și postări în limba română, după sosirea lui Horațiu Moldovan

guta, tzanca, atletico

Atletico Madrid a decis în această iarnă să îl transfere pe Horațiu Moldovan, portarul titular al Rapidului și al echipei naționale, pentru suma de 800.000 de euro.

Portarul român a fost adus la clubul din Madrid cu rol de ”backup” pentru Jan Oblak, titlularul incontestabil al postului în ultimele sezoane.

Dacă impactul fotbalist al lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid este momentan inexistent, portarul nu a apucat încă să debuteze pentru clubul antrenat de Diego Simeone, pe rețelele de socializare românul nostru face furori.

Cei care administrează conturile de TikTok și Instagram ale lui Atletico Madrid au descoperit instant că orice clip în care apare portarul român se viralizează, iar dacă atașat clipului se află și o manea, postarea ”explodează” instant în social media.

În ultimele zile, Atletico Madrid a publicat pe pagina de TikTok două clipuri acompaniate de manele cântate de Tzancă Uraganu și de Nicolae Guță.

În primul clip din seria celor cu manele, vedeta a fost Horațiu Moldovan, iar melodia aleasă a fost ”Tzancă Uraganu - Eee Aaa | Burj Khalifa”. Clipul s-a viralizat rapid și a făcut în doar câteva ore 1 milion de vizualizări pe TikTok.

Videoclipul se poate vedea AICI

Al doilea clip a luat pe toată lumea prin surprindere. Au postat un videoclip în care apar Rodrigo De Paul și Antoine Griezmann, intrând spectaculos pe terenul de antrenament. Iar mesajul a fost unul în limba română: „Eu și prietenul meu intrând la examenul de matematică”.

 

@atleticodemadrid Menționează prietenul cel mai bun ???????????? #Romania #Rumania #romania???????? #???????? #AtleticoDeMadrid #Griezmann #DePaul #Meme #romaniatiktok ♬ Originalton - ~kn~

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.