Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Effenberg se exclude de pe lista candidaţilor pentru postul de director tehnic al echipei Germaniei

News.ro
minge fotbal poarta
Bierhoff a părăsit acest post, pe care l-a deţinut timp de 18 ani la Federaţia germană de fotbal (DFB), după ce Mannschaft a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar în faza grupelor, la fel ca în urmă cu patru ani, la turneul final din Rusia.

Philipp Lahm, căpitanul Germaniei din 2014, anul ultimului triumf la Mondial, şi Dietmar Hamann s-au numărat printre foştii jucători care au cerut schimbări semnificative în fotbalul german, chiar dacă selecţionerul Hansi Flick nu şi-a pierdut scaunul.

Preşedintele DFB, Bernd Neuendorf, a precizat că mai întâi că se va discuta viitoarea structură şi domeniul de responsabilitate în cadrul federaţiei, înainte de luarea unei decizii pentru postul de director tehnic.

Fostul mijlocaş Bastian Schweinsteiger a sugerat că Effenberg, căpitanul lui Bayern Munchen care în 2001 a cucerit Liga Campionilor, şi Michael Ballack pot fi potenţiali candidaţi.

Effenberg, 54 ani, care a fost director tehnic la KFC Uerdingen, s-a declarat onorat că numele său a fost menţionat printre candidaţii posibili, dar a adăugat că se simte ''extrem de confortabil'' ca ambasador al fostului său club Bayern Munchen şi de activitatea lui de editorialist şi de expert de televiziune.

''Munca de ambasador şi cea din media mă împlineşte şi de asta îmi doresc să mă concentrez asupra ei în continuare. Deci nu voi trimite o cerere către DFB. Nu sunt disponibil'', a precizat Effenberg, cu 35 de selecţii şi cinci goluri la naţionala teutonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.