Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seful Ambasadei SUA s-a întâlnit cu un lider PNL

dean thompson

Întâlnirea a avut loc la Iași, pentru o discuție care a vizat temele politice la zi, subiecte de politică externă și agenda locală din judeţele Iaşi şi Neamţ.

În cadrul întâlnirii, Mugur Cozmanciuc, în calitate de deputat şi preşedinte PNL Neamţ, a subliniat că este important pentru zona Moldovei ca procesul de descentralizare și regionalizare să continue, astfel încât luarea deciziilor să se realizeze în beneficiul cetățenilor și a comunităților locale. Consolidarea cooperării dintre IMM-uri și investitorii străini locali pentru crearea de locuri de muncă și a unui climat economic competitiv în judeţele Iaşi si Neamţ a reprezentat un alt subiect pe ordinea de zi.

Mugur Cozmanciuc consideră că România are nevoie de instituții și de un stat de drept puternic, iar parteneriatul strategic dintre țara noastră și SUA trebuie consolidat mai ales în contextul conflictului din regiunea Mării Negre în speţa Ucraina. Importanța pe care SUA o oferă parteneriatului cu România a devenit vizibilă și prin prisma concluziilor summitului NATO desfășurat în Țara Galilor. Astfel, România va avea un comandament NATO, efectivele militare americane vor fi sporite și va fi creat un centru de antrenament și exerciții la Marea Neagră, care se va face împreună cu flota României și cu cea a Bulgariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.