Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful campaniei de vaccinare, după ce dozele au ajuns în țară: 'Efortul logistic și organizatoric a fost fără precedent!' - VIDEO

stirile protv
valeriu gheorghita

Şeful Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghiţă, se declară bucuros că vaccinul anti-Covid-19 a ajuns în România în condiții de siguranță.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic

„Sunt bucuros că au ajuns la Cantacuzino. Este singurul centru care are capacitatea de stocare, la minus 80 de grade. Efortul logistic și organizatoric a fost fără precedent. Astăzi, în a doua zi de Crăciun, suntem cu un pas în față în campania de vaccinare.  Sunt bucuros că putem da răspunsuri în fața opiniei publice.

Am primit o serie de întrebări legitime despre prima persoană care va fi vaccinată. Pot să vă spun că mă interesează și a doua persoană care se vaccinează, a treia și persoana 1000. Aș fi bucuros să ascult fiecare poveste care se vaccinează, dar și ultima persoană, pentru că acela va fi momentul când putem spune că am finalizat campania.

A fost un an cu multe dificultăți, dar doar împreună putem trece peste acest moment dificil”, a declarat dr. Valeriu Gheorghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.