Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Convorbire Kiev - Washington: consilierul lui Zelenski a cerut un scut aerian

usembassy.gov
ucraina sua

Șeful Biroului Președintelui Ucrainei, Andri Ermak, a avut joi o conversație la telefon cu Jake Sullivan, consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite, transmite cancelaria prezidenţială ucraineană, informează Rador.

Ermak l-a informat pe Sullivan cu privire la situația actuală de pe linia frontului, precum și referitor la posibilele acțiuni ale rușilor în lunile următoare.

Șeful cancelariei prezidenţiale ucrainene a subliniat că este important ca partenerii Kievului să continue să ofere sprijin eficient în ceea ce priveşte satisfacerea nevoilor de apărare ale Ucrainei, pentru a răspunde în mod corespunzător viitoarelor provocări.

De asemenea, Andri Ermak a amintit că președintele Volodimir Zelenski, în urma întâlnirii cu omologul său american, Joe Biden, a subliniat importanța creării unui scut aerian eficient pentru Ucraina.

"Fiindcă Federația Rusă vrea să folosească frigul ca armă de distrugere în masă a civililor prin bombardarea sistemului energetic cu rachete și drone Shahed" - a remarcat oficialul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.