Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Brăila: Tudose are șanse mai mari decât candidatul PSD la europarlamentare

mihaeladanpress.ro
francisk chiriac

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac (PSD), a declarat luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că în opinia sa brăilenii se vor raporta la alegerile europarlamentare „în funcție de cine are șansele mai mari” să ajungă din partea județului la Bruxelles și că favorit din acest punct de vedere este fostul premier social-democrat Mihai Tudose, aflat însă pe listele unui alt partid, Pro România.

Întrebat cum crede că se vor raporta alegătorii din Brăila la alegerile europarlamentare, în condițiile în care județul are un candidat pe locul 17 pe lista PSD (Carmelia Bălănică) și un candidat pe locul 3 (Mihai Tudose) pe lista Pro România, șeful CJ Brăila a răspuns:

  • „Nu stiu sa va spun, o sa vedem dupa vot. Brailenii se vor raporta in functie de cine are sansele cele mai mari. Fiecare are sansa lui, nu? Si locul 3 si locul 17. Mai sunt si alti candidati, e un candidat de la PNL care e pe locul 30 sau 33, si el are o sansa. Depinde si de notorietate si de locul pe lista al fiecaruia. Cel mai important este ca daca un brailean va fi in Parlamentul European judetul va avea mai multe sanse pentru proiecte, e un atu.
  • În momentul de față, cele mai mare șanse le are dl fost prim-ministru, Mihai Tudose, pe urmă colega de la PSD de pe locul 17 și pe urmă PNL-ul. Eu mi-aș dori să fie toți trei dacă se poate, dar nu cred că se poate lucrul acesta.
  • Dl fost prim-ministru are o imagine foarte bună la Brăila, acum în toată ecuația asta ține foarte mult și de notorietatea fiecăruia. Va fi o luptă foarte grea pentru ceilalți competitori. Vom vedea la vot ce se va întâmpla”

Francisk Chiriac a adăugat că nu poate să zică niciun „lucru bun” pe care l-a făcut pentru brăileni Dan Nica, candidatul regiunii aflat pe locul 5 pe lista PSD.

„Eu nu știu să vă zic vreun lucru bun, dar dl Nica sper să facă de acum încolo dacă ajunge europarlamentar, inclusiv podul”, a indicat liderul CJ Brăila.

Citește și: SURSE - Pronosticul lui Dragnea la europarlamentare .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.