Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful CJ Iași, lăsat în libertate

justitie

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, va fi cercetat sub control judiciar, au decis magistraţii Tribunalului Iaşi. Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul a două angajate ale instituţiei.

Cristian Adomniței, Teodora Jinga, directorul executiv al Direcției de Proiecte și Dezvoltare Durabilă din cadrul Consiliului Județean, și Carmen Irimescu, şeful Serviciului Proiecte şi Parteneriate, dar și cea care administrează o firmă vizată în anchetă, fuseseră reținuți joi seara.

Citește și: STENOGRAME 'Sunteţi nebuni la cap?! Nu există aşa ceva!' / Șeful CJ Iași, speriat de prejudiciu

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, e acuzat de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, după ce le-ar fi ajutat pe subalternele sale să acopere nereguli privind un contract pentru tipărirea de materiale de promovare a judeţului.

El are calitatea de învinuit într-un dosar privind un contract păgubos pentru stat, învaloare de 340.000 de lei. Acest contract a fost încheiat între Consiliul Judeţean, aflat sub conducerea lui Cristian Adomniţei, cu o firmă administrată de finii primarului Gheorghe Nichita.

Firma trebuia să se ocupe de promovarea turistică a județului, dar la final aceasta nu a mai realizat toate tipurile de materiale publicitare pe care se angajase să le facă. Cu toate acestea, banii din contract au fost încasaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.