Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Comisiei de Apărare din Senat, dezlănțuit la adresa parlamentarilor PSD: 'S-au temut să audă lucruri din gura prefectului Capitalei'

breaking news stiripesurse.ro

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Marcel Vela (PNL), a declarat, marţi, că parlamentarii puterii ”s-au temut să audă lucruri din gura prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru”, el precizând că în raportul MAI referitor la protestul din 10 august ”sunt multe dezacorduri, multe situaţii care se bat cap în cap şi ar fi fost o şedinţă foarte interesantă”.

”Ceea ce s-a întâmplat azi în comisie creează o imagine neplăcută pentru întreg Parlamentul. Invitaţiile pentru această comisie le face preşedintele, la solicitarea membrilor comisiei, discutate şi aprobate în birou. Au fost aprobate în birou. (...) Decizia nu a fost anulată, a fost găsit un tertip, care ţinea de formă, nu de fond. Am încercat să o stabilim pentru săptămâna viitoare (...), dar nu a fost de acord majoritatea. S-a găsit formula de a boicota această şedinţă”, a declarat preşedintele comisiei, conform news.ro.

Marcel Vela a precizat că dorea să îi dea cuvântul prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru, care venise la comisie.

”Voiam să îi dau cuvântul, iar colegii de la PSD, din teama că doamna Cliseru va lua cuvântul, au găsit varianta fugii, adică să părăsească sala”, a spus el.

Senatorul PNL a precizat că au confirmat prezenţa şi maiorul Laurenţiu Cazan, şi ministrul de Interne Carmen Dan, dar la alte ore.

”În raportul MAI sunt multe dezacorduri, multe situaţii care se bat cap în cap şi ar fi fost o şedinţă foarte interesantă. Problema este că s-au temut astăzi să audă lucruri din gura prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru. (...) Sunt câteva contradicţii în desfăşurarea operaţiunilor militare ale jandarmilor în Piaţa Victoriei. Este normal şi firesc să se afle adevărul, nu legat de partea penală, ci de partea procedurală, pentru că dacă sunt neconcordanţe legislative suntem obligaţi ca şi comisie să le reparăm, pentru ca un alt 10 august să nu se mai repete în istoria României”, a mai declarat preşedintele Comisiei de apărare din Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.