Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Comisiei pentru control a SRI, SOLICITARE SURPRIZĂ în scandalul OUG pe Codul Penal

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Senatorul social-democrat Claudiu Manda consideră că urgentarea adoptării Codului penal ar putea fi făcută şi la nivelul Parlamentului, precizând că detaliile despre această temă nu au făcut obiectul discuţiilor în şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional al PSD, scrie Agerpres.

"Poziţia PSD (despre adoptarea Codului penal - n.r.) va trebui să o explice cei din conducerea PSD. În Comitetul Executiv, discuţia de săptămâna trecută a fost una foarte clară: preşedintele PSD să nu îşi dea demisia din funcţia de preşedinte (...) şi să continuăm demersul legislativ până la capăt. De aici încolo, faze, etape, chestiuni de detaliu nu au fost tranşate şi discutate la nivelul Comitetului Executiv", a spus luni, la Senat, Claudiu Manda.

Întrebat despre o urgentare a adoptării Codului penal printr-o posibilă ordonanţă de urgenţă, Manda a afirmat: "Urgentarea (adoptării Codului penal - n.r.) poate să însemne şi la nivelul Parlamentului, pentru că lucrurile sunt la nivelul Comisiei speciale. Am depăşit faza Codul de procedură penală. Urma probabil sau urmează modificările la Codul penal, punerea în acord cu deciziile CCR şi deciziile CEDO".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.