Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Corpului de Control al ANPC, Sorin Susanu, a lansat provocarea pe Facebook: ‘Să realizăm, împreună, PARADA JUNILOR ONLINE’

Șeful Corpului de Control al ANPC, Sorin Susanu, la rândul său june-curcan, a lansat o provocare pe pagina sa de Facebook tuturor brașovenilor: PARADA JUNILOR ONLINE!, potrivit brasovstiri.ro.

An de an, cetele de juni au încântat privirile brașovenilor cu parada, devenită emblematică pentru orașul de la Poalele Tâmpei. Anul acesta, junii nu vor ieși călare pe străzile orașului, dar brașovenii au strâns în arhivele personale fotografii superbe de la paradele din anii trecuți. Sorin Susanu îi provoacă pe brașoveni să posteze imagini cu junii din arhivele personale, pe Facebook, astfel încât și anul acesta parada să se desfășoare, fie și online.

Citește și: Comentariu de Valeriu Șuhan: Spartacus și „banii țiganilor“

"Dragi brasoveni, an de an Junii ne-au oferit o parada și un spectacol unic în România și care ne face mândri de faptul ca tradiția este păstrată și transmisă din tata în fiu. În contextul actual, parada Junilor nu se poate desfășura anul acesta și din acest motiv doresc sa va propun o provocare: haideți sa schimbam rolurile și sa le oferim noi "parada virtuala" prin postarea a cat mai multe poze cu acești cavaleri care duc tradiția mai departe! Sunt convins ca fiecare dintre noi avem în arhiva personala foarte multe poze cu cetele de juni și cred ca prin postarea lor în spațiul virtual putem sa ne aratam recunostinta și sa păstrăm vie o tradiție care trăiește de atâția ani și va continua cu siguranță. Încep prin a publica chiar eu câteva poze", a scris șeful Corpului de Control al ANPC pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.