Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția stă pe un butoi de pulbere! Tomac către Dan Barna: 'Să-i ceri scuze lui Theodor Paleologu'

Agerpres
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, îi cere lui Dan Barna, prezidențiabilul Alianței USR-PLUS, să îi ceară scuze lui Teodor Paleologu că a făcut presiuni asupra acestuia pentru a se retrage din cursa pentru prezidențiale, respectiv pentru că și-a pus aparatul de partid să atace candidatul PMP în cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Dan Barna recunoaşte, cu lejeritate, că ştia că o treime din votanţii USR – PLUS se vor îndrepta către Preşedintele Iohannis. Şi atunci de unde ideea toxică de a-l ataca pe Theodor Paleologu, de a-l presa să se retragă? De ce şi-a pus mardeiaşii să-l toace nonstop pe candidatul PMP?

Din păcate, în această campanie electorală, comunicatorii agresivi ai USR s-au comportat fix ca și Codrin Stefanescu, folosind cel mai mizerabil limbaj la adresa #PMP. Știm că mulţi se împiedică de noi prin politica românească şi asta nu este neapărat un lucru rău.

Citește și: Buzatu dezvăluie strategia PSD în cursa pentru Palatul Cotroceni: 'Alegătorii lui Diaconu, ținta în turul 2'

Şi, totuşi, încă o dată, partidul nostru este puternic, pentru că a reuşit să se legitimeze din nou electoral, să-şi găsească o voce şi să ducă o campanie curată şi vibrantă. Ba mai mult, a avut cel mai bun candidat în persoana lui Theodor Paleologu care a propus un proiect de ţară credibil şi bine articulat pe care trebuie să încercăm să-l punem în aplicare în anii ce vor veni.

Îi mulţumesc încă o dată domnului Theodor Paleologu pentru că a acceptat să fie candidatul nostru, suntem mândri ca am putut împreună să promovăm idei, valori și proiecte în care credem și de care România are nevoie”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.