Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Departamentului de Poliție Cibernetică, ucis la Kiev de o rachetă rusească

kiev

În timpul bombardamentelor asupra Kievului a fost ucis șeful Departamentului de Poliție Cibernetică, Iuri Zaskoka, care în acel moment se deplasa cu mașina pe bulevardul Șevcenko, a declarat șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klimenko.

„Iuri Zaskoka, colonel de poliție în vârstă de 41 de ani, șef al Departamentului de Poliție Cibernetică. În momentul loviturii, polițistul se deplasa cu mașina pe bulevardul Șevcenko spre serviciu”, a declarat oficialul, citat de serviciul de presă al Poliției Naționale a Ucrainei.

„În cadrul poliției, Yuri a mai deținut funcția de șef al departamentului de protecție a infrastructurii critice și, în general, a dedicat aproape 24 de ani activității poliției. Doi copii au rămas fără tată. Ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei celui decedat, aceasta este o mare pierdere pentru întreaga echipă”, se mai arată în comunicat.

Klimenko a adăugat că 29 de instalații de infrastructură critică au fost avariate în urma tirurilor de rachete ale trupelor rusești.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.