Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful deputaților USR, despre angajatul care i-a ridicat ochelarii lui Dan Barna: 'L-am rugat să nu-mi ridice niciodată ceva de jos'

Facebook
Ionuț Moșteanu

Președintele grupului deputaților USR, Ionuț Moșteanu, s-a fotografiat miercuri cu angajatul Camerei Deputaților care i-a ridicat lui Dan Barna ochelarii de pe jos și a afirmat că l-a rugat pe acesta ca orice s-ar întampla și oricât de neatent va fi în următorii ani să nu-i ridice niciodată ceva de pe jos.

„El e Valentin de la Direcția de Afaceri Interne de la Camera Deputațiilor, vedeta zilei de ieri, omul care are întotdeauna un zâmbet și o vorbă bună pentru toată lumea și o diplomație teribilă ca sa treacă prin toate situațiile tensionate de la intrarea sau din interiorul plenului. E pasionat de fotbal și de rock - știe pe de rost numele membrilor formațiilor rock clasice. Azi i-am strâns mâna ca în fiecare zi și l-am rugat ca orice s-ar întampla și oricât de neatent voi fi în următorii ani să nu-mi ridice niciodată ochelarii sau orice altceva de jos”, a scris Ionuț Moșteanu pe FB.

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.