Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DIICOT a ajuns la Ministerul Justiției. Ce a spus despre dosarul Black Cube / VIDEO

daniel-horodniceanu

Procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a ajuns la sediul Ministerului Justiției. Acesta a spus că, în principiu, solicitările instituției sunt de „dezvoltare instituțională”. Cât despre dosarul Black Cube, șeful DIICOT a spus că acesta este în lucru, fiind aproape de final.

Kovesi, prima apariţie publică în 2017: Ce a anunţat/ VIDEO

„În primul rând să vedem despre ce este vorba. Nu am avut o agendă de discuții precizată. Vom vedea ce dorește domnul ministru să discute cu șefii parchetelor. Cred că mai multe o să știm după ce ieșim de la discuții. (...) Solicitările noastre, în principiu, sunt de dezvoltare instituțională în măsura în care vom continua ceea ce am început în trecut.  Vom avea nevoie de un buget mai mare, el este deja prevăzut în strategia de dezvoltare a MJ din perioada 2015 - 2020, deci nu este o problemă de noutate. (...) Dosarul Black Cube este în lucru.”, a spus Daniel Horodniceanu.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, i-a chemat luni pentru discuţii pe şefii parchetelor: procurorul general al României, Augustin Lazăr, pe procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi pe procurorul-şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, la sediul Ministerului Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.