Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful executivului din regiunea autonomă chineză Macau suspendă activitatea cazinourilor din cauza coronavirusului

Facebook
cazinou

Șeful executivului din regiunea autonomă chineză Macau a anunțat suspendarea activității cazinourilor pemtru o perioadă de două săptămâni, ca urmare a confirmării a două noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, unul dintre ei fiind angajat al unui hotel, potrivit presei chineze, anunță MEDIAFAX.

”Vom cere cazinourilor să suspende acrivitatea timp de două săptămâni”, a declarat Ho Iat Seng într-o conferințăde presă, la puțin timp de la confirmarea a două noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Citește și: CIRC DIPLOMATIC! Ambasada României din Londra e ACUZATĂ că nu și-a plătit chiria: datoriile se ridică la 75.000 de lire sterline

Responsabilul a precizat că a fost o ”decizie dificilă” și că ”va provoca multe daune economice, dar Macau își asumă acest risc”.

Pe lăngă cazinouri vor fi închise mai multe spații publice precum teatre, săli de fitness, internet cafe, cluburi de nopate su centre de înfumusețare.

Pănă acum, în regiunea Macau au fost confirmate 10 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus

Macau reprezintă cel mai mare hub de gambling din lume.

Citește și: VIDEO CONTRE live între ministrul Justiției și premier pe alegerea președinților de CJ! Predoiu: Să fie trimis în Parlament

Până în acest moment, cele mai multe victime s-au înregistrat în orașul Wuhan din China, epicentrul focarului de coronavirus. Aici au fost confirmate peste 6.300 de cazuri și 313 decese.

În total, 426 de persoane din China (inclusiv un om din Hong Kong) au murit, iar peste 20.000 au fost infectate cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.