Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Inspecției de Stat in Construcții numit la o stână de oi

cheie gaura

Grupările locale își împart funcțiile sub umbrela PNL. Ca niciodată funcțiile din aparatul central, secretarii de stat, șefii de agenții și autorități au fost trași la propriu la sorți. Nu va fi de mirare dacă în curând presa va aloca spații largi ”noilor coafeze” din administrație pentru că mulți din cei care au nimerit în zonă nu au nimic a face cu administrație și nici nu au vreo pregătire pentru funcția care ”le-a picat la sorți”. Tragedia este ca judetul Valcea a căzut sub papucul unor asemenea grupuri de interese transpartinice care dictează tot ce misca in materie de lucrări și de numiri in funcții.

Vezi și: Denise Rifai, după ce imaginile cu Klaus Iohannis a stârnit VÂLVĂ: Eu v-am zis că e BĂRBAT BINE

În urma negocierilor de la centru pentru împărțirea funcțiilor în stat, Organizația PNL Valcea a primit printre altele și șefia Inspectoratului  de Stat in Construcții. Mare tam-tam au făcut clanurile transpartinice din Valcea, care  de ceva vreme și-au împărțit judetul oscilând între PSD și PNL. Oamenii lui lui Bica a reușit sa se infiltreze și in PNL, prin intermediul unui personaj mediocru și dubios, pe numele sau, Victor Stănculescu. Însă totusi se pare ca Victoraș are niște calități, dacă le putem numi așa. El este finul președintelui PNL Valcea, Cristi Buican, dar și executantul perfect al lui Bica Virgil, care îl păstorește de ceva vreme.

Întâmplator, Stănculescu a fost desemnat  joia trecuta, sa fie șeful pe tara al Inspecției in Construcții. Numai ca omul are o școala  făcută la particulara, ca și Bica, o școalâ de studii juridice, neavând nici o legătura cu construcțiile sau ingineria. Mai mult decât atat nu a condus niciodata o institutie,  mai ales la nivel național, in afara de un autoturism de la ATOP care ar fi fost implicat intr-un accident pe motiv de ebrietățuri, in urma cu ceva vreme. De asemenea la toată acesta împărțeala cu iz mai degrabă mafiot ar fi participat tot din umbră și un constructor, cu interese majore in domeniul balastierelor și al altor lucrări județene, despre care se spune în târg că ar fi cotizant destoinic și la PNL, dar și la PSD al cărui fiu este căsătorit fix cu nepoata aceluiași președinte al PNL Valcea, Buican. Este vorba despre un constructor , care in urma cu niște ani l-ar fi amenințat și pe fostul președinte Ion Calea, ca poate ajunge la premierul Victor Ponta, dacă nu i-ar face pe plac. Deci cu legături transpartinice.

Tabloul cu PNL Valcea transformat intr- o afacere de familie este completat de membri BPJ al PNL Valcea care sunt ținuți de Buican cu funcții sau pe motiv de probleme cu legea. Cazul “ Cloramina in scoli”, un dosar nefinalizat cu Algina Tricuță, membru in BPJ.  Adam Jinaru, sef la paduri, omul lui Buican. Claudiu Tulugea, sef la Muzeul Județean. Branescu Mihaela, relaționată discret cu fratele lui Buican. Fàrtat Ilie, al cărui fiu este prefect. Dediu Alexandru, care este de asemenea finul lui Buican și a cărui fata este angajata la APIA, adică fix acolo unde a fost angajata de curând și concubina lui Buican. Ca de altfel  și nora lui  Cazan. Și ca sa fie treaba, treaba, totul a fost pus la cale înainte de ședința de partid,  la stâna de oi lui Buican din localitatea Budești cu intrare pe la Hidroelectrica, pentru ca și șprițul după ședință sa se țină cum altfel, dacă nu, la aceeași stână de oi.

Și ca sa dam Cezarului ce este al Cezarului, se poate spune ca singurul lucru la care  a excelat Victoraș, pana la frageda vârsta de 40 de ani, este capitolul neveste, ajungand la numărul trei deja. Deci cu siguranța îl va înfrânge pe idolul sau din junețea liberală, Călin PopescuTariceanu. Din informațiile noastre, primarii liberali din județ sunt de-a dreptul revoltați, planificând un protest chiar in fata Palatului Cotroceni. Dacă instituțiile statului s-ar apuca putin de treaba, ar descoperi multe grovazii care se petrec in Valcea pe bani publici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.