Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful interimar al STS i-a explicat lui Alexandru Cumpănașu unde a greșit Serviciul: 'Mi-a spus doar atât, că își dorește să fi avut un alt ton'

Alexandra Macesanu

Alexandru Cumpănașu a declarat că la discuția cu directorul STS, cel din urmă a recunoscut că angajata care a vorbit cu Alexandra atunci când a sunat la 112 a avut un ton nepotrivit. Cumpănașu consideră că angajații STS nu sunt pregătiți suficient.

„L-am întrebat pe domnul director dacă i se pare normală atitudinea operatorului STS față de Alexandra și nu vă pot spune decât ce a spus dânsul - din punctul meu de vedere, acea femeie nu mai are ce căuta în acel sistem, dar domnul director al STS mi-a spus doar atât: că își dorește să fi avut un alt ton, chiar dacă profesional și-a făcut treaba în cadrul serviciului. Din punctul dânsului de vedere tonul avut cu Alexandra a fost unul nepotrivit”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșirea din sediul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Potrivit acestuia, directorul interimar STS i-a explicat procedura gestionării apelurilor de urgență și, în viziunea lui Cumpănașu, acesta ar fi înțeles că operatorii „trebuie să empatizeze” cu cei care apelează la 112.

Cumpănașu consideră că angajații STS trebuie instruiți mai bine.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

„Oamenii de acolo care lucrează nu sunt suficient de pregătiți, trebuie să aibă o pregătire din punct de vedere emoțional, de înțelegere a problemelor, de competență, nu numai a apăsa pe butoane și a redirecționa. (..) Oamenii care sună sună acolo cu necazuri nu pentru a fi trimiși la plimbare”, a mai spus unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu a publicat, în urmă cu câteva săptămâni, pe Facebook, stenogramele discuțiilor de la 112 intre Alexandra, polițiști și operatorii 112. Acestea sunt șocante, la un moment dat operatorul întrebând cum să o găsească dacă nu spune unde este.

Citește și: E oficial! Când se va deschide metroul din Drumul Taberei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.