Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Loteriei Române anunță SUPLIMENTAREA câștigurilor la Joker, după ce un român a câștigat 3.7 milioane de euro

Linkdin
loto premiu

Loteria Română a anunţat că a fost câştigat un premiu de 17,76 milioane de lei (3,74 milioane de euro) la tragerea Joker de duminică, acesta fiind al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc.

Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Năsăud, judetul Bistriţa-Năsăud şi a fost completat cu două variante simple la Joker, preţul acestuia fiind de numai 8,5 lei.

Acesta este al doilea câştig ca valoare din istoria acestui joc. Cel mai mare premiu la Joker a fost câştigat în 2 august 2018 şi a fost în valoare de 20,57 milioane lei (peste 4,5 milioane euro).

Șeful Loteriei Române, Alexandru Croitoru, a declarat că „Aseară, în cadrul tragerilor Loto s-a câștigat marele premiu în valoare de 3,73 de milioane de euro, la Bistrița – Năsăud, în județul Bistrița – Năsăud. Am primit vestea foarte bine pentru că noi de fiecare dată când se câștigă un premiu mare ne bucurăm, sunt convins că și cel sau cea care a câștigat se bucură și vreau să îi invit la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica premiul. Ceea ce vreau să anunț este că la tragerile de joi, la tragerea Joker vom vom suplimenta fondul de câștiguri cu 500.000 de lei, tot joi a rămas în vigoare pentru 6/49 fondul de câștiguri ce depășește 2.7 milioane de euro”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.