Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șeful OSIM, surprins într-un moment ciudat! Ar fi aruncat un sul de bani într-o mașină: 'Nu îmi aduc aminte!'

Radu Pop
adevarul.ro
Marian Şerbănescu, șef osim

Marian Şerbănescu, Şeful Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM),  a fost filmat când primeşte un sul ce pare a fi de bani, pe care îl aruncă în portbagajul maşinii, informează în exclusivitate jurnaliștii de la Adevărul.

Filmarea ajunsă în posesia jurnaliştilor "Adevărul" ar fi fost realizată înainte de Crăciun, pe bulevardul Dacia din Capitală, în fața restaurantului Burgr Factory, și îl redă pe șeful OSIM, Marian Șerbănescu, în timp ce încarcă cutii în portbagajul mașinii, lângă el fiind două femei. Una dintre ele îi înmânează un sul, care pare a fi de bani, pe care oficialul îl aruncă în portbagajul mașinii. Ulterior, Șerbănescu își ia la revedere de la cele două femei, acestea intrând în restaurant. Potrivit informațiilor Adevărul, cele două ar putea fi angajate ale localului.

Jurnaliștii "Adevărul" au încercat să afle de la șeful OSIM motivul vizitei și scopul pentru care ar fi primit ceea ce pare a fi o sumă bani. Când i-a fost prezentată situația, acesta a replicat “Nu, nu cred că este așa ceva, nu este așa ceva”. Reporterii l-au întrebat dacă maşina care apare în imagini este cea folosită de el, însă a evitat să dea un răspuns concret: “Nu știu despre ce vorbiți, chiar nu îmi dau seama, nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat așa ceva. Chiar nu știu, să îmi dați mai multe detalii. Unde s-a întâmplat, ce s-a întâmplat”, spune Șerbănescu. “Nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat asta, probabil, este prietenul meu cel care are restaurantul, eu știu ce o fi. Habar n-am, chiar nu știu”, a afirmat Șerbănescu.

Întrebat de la cine şi pentru ce erau presupușii bani, Şerbănescu a replicat: “Nu îmi aduc aminte, chiar nu îmi aduc aminte”.

"Da, 100% eu eram pentru că este restaurantul unui prieten de-al meu, suntem prieteni foarte buni, merg foarte des acolo. Probabil am mers acolo să îmi iau de mâncare și îmi aduc aminte că era înainte de Sărbători. Plecam spre Constanța și m-a rugat să îi aduc niște chestii, printre acestea erau și banii lui din încasări din ziua anterioară. Erau și un cozonac, niște burgeri. Îmi aduc aminte, eu am trecut pe acolo și trec destul de des", a declarat oficialul pentru Adevărul.

Cât despre maşina cu care făcea transportul, Şerbănescu recunoaşte că este a instituţiei, însă susţine că o foloseşte "doar în interes de serviciu".

Oficiul de Stat pentru Investiții și Mărci este autoritatea prin care se înregistrează mărcile, generând titluri de protecție prin care oferă titularilor drepturi exclusive pe teritoriul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.