Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL Timiș spulberă racolările PSD: Sunt niște 'permutări golănești' care se vor deconta la vot!

Redesteptarea
Alin Nica

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, reacționează dur după ce șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat că a transferat un lot de 16 primari și viceprimari din PNL.

Alin Nica lansează mai multe acuzații:

"Simonis a cumpărat, pe persoană fizică, câțiva aleși locali. Comunitățile locale rămân liberale

Felul în care președintele PSD Timiș înțelege să înceapă colaborarea stabilită zilele trecute la București depășește limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub amenințarea candidaturii la Consiliul Județean Timiș, a prezentat de-a valma primari, viceprimari și cam orice altă persoană dispusă să îl susțină, în speranța că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului.

PNL Timiș consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situație.

Știm că deputatul Simonis s-a lăudat că 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din câte se vede sunt doar 5, dintre care unul a anunțat că pleacă din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci când fiul său, condamnat pentru infracțiuni cu violență, a fost scos de pe lista consilierilor județeni ai partidului.

Simonis a mai reușit performanța de a fura câțiva viceprimari PNL din localități cu primari PNL și cu majorități liberale în consiliile locale, speculând nemulțumirea firească a oamenilor de pe locul 2.

Cei care au plecat din PNL Timiș au spus că nu au fost ajutați de PNL și singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmațiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal și eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulțumi. Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ține aproape câțiva oameni care se joacă de-a șantajul și care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor.

Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancționate la alegerile locale. Avem soluții pregătite pentru toate localitățile pe care Simonis le crede acum câștigate. Vom continua să facem o politică cinstită și sunt sigur că oamenii vor aprecia acest lucru. Încercările lui Simonis sunt în zadar, căci PNL va câștiga Consiliul Județean Timiș".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.