Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Poștei Române are o altfel de viziune: Nu dă oameni afară, dar taie din posturi - 'Vor fi mai puţini şefi'

Directorul Poştei Române, Valentin Ştefan a declarat, miercuri, la Profit News TV, că Posţa Română desfiinţează posturi, nu dă afară oameni şi că probabil vor fi unii angajaţi care nu vor dori să îşi schimbe activitatea şi vor fi concediaţi, dar că în companie se fac angajări. El a precizat că peste salariile vor fi majorate prin sistem de bonusare, el afirmând că sub 1.000 de angajaţi aveau venituri decente şi peste 20.000 de angajaţi aveau salariul minim pe economie.Încercăm să reaşezăm salariile pentru a creşte veniturile tuturor”, a mai spus Ştefan.

Directorul Poştei Române a afrimat că ”este nevoie de o schimbare administrativă în cadrul companiei, să se mute de la o structură de control către una de suport pentru operaţional, să se pună mai mult acces pe interacţiunea cu clientul, şi în al doilea rând, să se tehnologizeze”.

”Trebuie să investim în angajaţii noştri, ceea ce înseamnă măriri de salarii, condiţii de lucru mai bune, de la salarii crescute, venituri crescute, la uniforme sau orice altceva ce ţine de locul de muncă”, a mai precizat Ştefan.

Directorul Poştei Române a mai spus că numărul de salariaţi trebuie să se ajusteze în funcţie de nevoile companiei, dar fără concedieri sau schimbări bruşte de personal.

Întrebat dacă se vor face disponibilizări, Valentin Ştefan a arătat că Poşta Română are nevoie de angajaţi. ”Avem nevoie de forţă de muncă, angajăm oameni, cine vrea să lucreze, poate să vină, este nevoie”, a arătat el, precizând că ”sunt unele structuri în cadrul administraţiei centrale de care compania nu mai are nevoie, şi aceştia vor avea posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea în operaţional.

”Posţa Română desfiinţează posturi, nu dă afară oameni, probabil vor fi unii angajaţi care nu vor dori să îşi schimbe activitatea şi vor fi concediaţi. Avem mai multe direcţii care vor fi comasate, posturile de conducere se vor schimba, vor fi mai puţini şefi, asta ne dorim, debirocratizare, folosirea tehnologiei mai mult”, a mai spus Stefan.

Despre poştaşi, directorul a arătat că au un număr mare de angajaţi, în operaţional, cu salariul minim sau puţin peste.

”Ne dorim să aibă salarii mai bune, să fie mai productivi. O să încercăm să îi ajutăm să îşi crească veniturile, prin sistem de bonusare, să primească parte din profitul Poştei Române”, a spus Valentin Ştefan.

El a mai afirmat că Poşta va renova oficiile poştale, peste 200 urmând să fie renovate anul acesta. ”Încercăm să cumpărăm uniforme pentru angajaţii noştri, pare mărunt, dar e importtant să aibă acest simbol, al uniformei”, a spus el.

Valentin Ştefan s-a referit şi la majorarea de salarii din companie. El a arătat că bani sunt, pentru că Poşta Română suferă de lipsa optimizării şi trebuie să ne asigurăm că nu mai sunt cheltuiţi aiurea.

El a explicat că un mic de angajaţi, sub 1.000, aveau venituri decente şi peste 20.000 de angajaţi aveau salariul minim pe economie.

”Încercăm să reaşezăm salariile pentru a creşte veniturile tuturor”, a mai afirmat Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.