Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PSD implicat într-un scandal sexual, amenințat cu noi dezvăluiri

ancheta-tecau

Directorul ziarului Ancheta, publicatie care a dezvaluit discutiile pe teme sexuale dintre seful CJ Arges si o necunoscuta de pe Facebook, spune ca urmeaza noi dezvaluiri.

"(...) să vorbim despre presiuni, domnule Tecău!

Să vorbim despre eforturile disperate pe care le-aţi făcut în cursul zilei de vineri pentru a afla, întâi, dacă dumneavoastră sunteţi protagonistul subiectului şi - mai apoi - pentru a opri difuzarea lui cu orice preţ. Răspunsul redacţiei a fost inevitabil: „Nu se discută pe acest subiect!”. Va veni demonstraţia.

Să vorbim despre cum oamenii din cercul dumneavoastră au sunat să oprească tirajul Ancheta, s-au interesat de firmele de difuzare şi de soarta jurnaliştilor de la Ancheta. Va veni demonstraţia.

Să vorbim despre ameninţările la adresa copiilor noştri lansate pe acest subiect de o prietenă a dumneavoastră şi despre ameninţările cu moartea, incendierile şi interlopii din Piteşti pe care le-a făcut fiul dumneavoastră. Va veni demonstraţia.
Să vorbim despre presiunile puse permanent asupra mea prin orchestrarea unei campanii de denigrare lansate prin oamenii apropiaţi dumneavoastră. Prin conturi fictive de Facebook create duminică seara înainte de apariţia subiectului, prin postări în spaţiul public şi prin materiale de presă despre care am fost anunţată în prealabil ca să bat în retragere. Asta se cheamă şantaj. Va veni demonstraţia.

(...)

Iar eu şi echipa săptămânalului Ancheta nu ne lăsăm intimidaţi de acţiuni de denigrare şi de presiunile pe care le faceţi", a scris Camelia Bădulescu, directorul de la Ancheta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.