Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Realitatea PLUS și-a dat demisia: Va relansa o stație TV regională

romaniatv.net
realitatea tv

Plecare de la vârful postului de televiziune Realitatea Plus. Edward Pastia lasă postul de televiziune din poziția de director executiv al stației. Pastia părăsește postul de televiziune după opt ani, din care ultimii șase ca director al stației de știri.

"După opt ani la Realitatea, dintre care șase ani ca director executiv, a venit timpul să mă retrag", a declarat Edward Pastia pentru Paginademedia.ro. "Am început să nu mă mai simt confortabil de la ridicarea licenței. Parcă era o altă televiziune", a continuat el.

Citește și: Scandal între deputatul Ungureanu și ministrul Costache în timpul audierilor : ‘Speram să nu deveniți politician’

Edward Pastia rămâne în televiziune. Va fi director de programe și se ocupă deja de relansarea postului Dobrogea TV, din Constanța. Dobrogea TV, acum un post local, va emite, din 9 martie, ca o stație regională, cu program 24 de ore din 24, axat pe infotainment, după cum a declarat Pastia pentru Paginademedia.ro.

În prezent, Dobrogea TV emite local, cu două ore de program propriu și, în rest, cu preluări de la Realitatea Plus. Postul de televiziune Dobrogea TV a fost înființat în urmă cu zece ani, de către Mihai Craiu. Doi ani mai târziu, în 2012, Mihai Craiu i-a vândut postul TV omului de afaceri Gabriel Comănescu.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Gabriel Comănescu, acționarul majoritar al Dobrogea TV, este cel mai bogat om de afaceri din zona Constanței. Deține compania Grup Servicii Petroliere (GSP Holding) - servicii integrate de foraj, construcții maritime, shipping, inginerie, logistică. Are o avere evaluată de revista Forbes, în 2019, la 500 de milioane de lei (locul 27 în Topul Forbes 500).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.