Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial pro-rus: Scopul contraofensivei nu este eliberarea Crimeei sau a Donbasului

crimeea

Obiectivul contraofensivei ucrainene o constituie încercarea de a obține convorbiri cu Rusia în condițiile puse de Statele Unite, a declarat șeful Parlamentului Crimeei, Vladimir Konstantinov, conform Ria Novosti.

„Principalul lucru pe care ei încearcă să-l obțină în cadrul contraofensivei lor este să creeze condiții mai bune pentru negocierile cu Rusia, astfel încât acestea să se desfășoare în condițiile SUA. Despre asta este vorba, nu despre eliberarea Crimeei sau a Donbasului; în mod obiectiv, (ucrainenii) nu au forțe pentru acest lucru", a declarat Konstantinov .

Kremlinul a acuzat recent Kievul că a sabotat barajul hidroelectric Kahovka din partea controlată de ruşi a Ucrainei pentru a tăia o sursă cheie de apă pentru Crimeea şi a distrage atenţia de la o contraofensivă "care se clatină" împotriva forţelor ruse, informează agenţia Reuters.

"Se pare că acest sabotaj este de asemenea legat de faptul că, după ce au început acţiuni ofensive la scară largă în urmă cu două zile, acum forţele armate ucrainene nu îşi ating obiectivele - aceste acţiuni ofensive se clatină", a considerat Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.