Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Secției de Cardiologie din Craiova e atacat dur în cazul Florin Busuioc: 'Doarme. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om'

medici doctori

Medicul șef al Secției de Cardiologie din Craiova este ironizat pe Facebook de un alt doctor pentru că avea telefonul închis, deși era nevoie de el. „ Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. (…) E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om”, a scris doctorul Vasi Rădulescu.

Medicul Vasi Rădulescu, devenit cunoscut după ce a salvat un bătrân bătut la Brașov, l-a ironizat, miercuri, pe Facebook, pe medicul șef de la Cardiologia din Craiova, Octavian Istratoaie, pentru că avea telefonul închis, când era nevoie de el la spital.

„Cine știe să pună un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinică nouă pentru așa ceva, dar nu prea o folosește nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajează orice medic, ce, ați înnebunit? Trebuie o combinație, o servire, ceva. Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. Nu răspunde la telefon. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om. E Busu de la meteo, actorul! A făcut infarct după un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensivă, nu poate fi dus în capitală și are nevoie de cineva să intre cu o sârmuliță până-n inimă, să-i pună un arculeț acolo. Poate cineva s-o facă?”, se întrabă doctorul Vasi Rădulescu.

Acesta vorbește și despre cei doi medici care au venit de acasă pentru a-l opera pe Busu.

Dezvăluiri HALUCINANTE în cazul lui Florin Busuioc: Șeful șecției de cadiologie, de negăsit - avea telefonul închis. Medicul care l-a operat, șomer de la anul

„Ăștia s-au și activat, s-au îmbrăcat în trei secunde, vor să intre în sală, să ajute omul. Sunt bine pregătiți, au mai făcut asta, dar au nevoie de acordul șefului, da, cel de sus. Nu dăm de șef! Sunăm managerul, gata, e aranjată treaba, undă verde”, mai scrie Vasi Rădulescu.

Potrivit lui Rădulescu, unul dintre cei doi medici, Eugen Țieranu, medic resident, va fi șomer de anul viitor, când va termina stagiul de pregătire.

„Rezidenții, această specie hulită și urâtă de toată lumea, fac procedura impecabil. Eugen Țieranu și Paul Trașcă sunt școliți pe la Fundeni, mănâncă toată cardiologia pe pâine la micul dejun. Primul e rezident în ultimul an și stă pe tușă, din prea multe motive. Nu sunt posturi! Își va lua diploma de specialist în primele luni din 2019 și apoi va fi șomer, va pleca din țară sau va sta în asteptare, poate-poate se va scoate un post pe bune pe undeva”, a mai scris medicul Vasi Rădulescu.

Adrian Țuțuianu s-a dezlănțuit la adresa Rovanei Plumb, după excluderea sa: 'Ar fi trebuit să aibă mai multă reținere'

Vasi Rădulescu spune că l-a întâlnit pe Florin Busuioc o singură dată și spune că actorul nu ar fi dorit „nicio prioritate la tratament, nu ar fi profitat de statutul său”.

„L-am întâlnit pe Busu o singură dată. Vă asigur că nu și-ar fi dorit nicio prioritate la tratament, nu ar fi profitat de statutul său nicio clipă. E un munte de bun simț și modestie. Sper să treacă cu bine peste tot. Societatea asta trebuie să se schimbe. Angajați, domnilor, medicii tineri în secțiile alea! Nu vă mai băgați toți piloșii peste tot! Prețuiți rezidenții, creați-le condiții să învețe și să se dezvolte, țineți-i cumva în țară. Scoateți posturile transparent și dați șanse egale la concursuri. Folosiți aparatura nouă și sălile, că d-asta le-ați făcut, nu să sifonați niște bani! Zici că trăim la capătul lumii. E halucinant ce vedem zilele astea…”, a mai scris Rădulescu.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Trașcă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că actorul a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde a mai suferit încă 3 stopuri cardiace. Acesta a confirmat că șeful secției avea telefonul închis, deși spune că nu avea neapărat nevoie de acord.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, șeful Secției Cardiologie, dr. Octavian Istratoaie nu a răspuns nici miercuri dimineața apelurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.