Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Senatului, reacție dură după atacul lui Iohannis la adresa PSD: 'se comportă ca președintele PNL, nu ca președintele României'

PSD
Robert Cazanciuc

În cea mai dificilă perioadă pentru România, PSD vrea să arunce țara în haos pentru a pune mâna pe putere cu orice preț, spune președintele Klaus Iohannis în ziua în care în Parlamernt se votează moțiunea de cenzură. Președintele Senatului Robert Cazanciuc a criticat intervenția lui Klaus Iohannis, spunând că se comportă ca președintele PNL, nu ca președinte al României.

„Președintele Iohannis se comportă ca președintele PNL, nu ca președintele României”, a spus Robert Cazanciuc, la Antena3.

Ulterior, Cazanciuc a revenit cu un mesaj mai amplu pe Facebook.

„Constituția pare să fi ajuns astăzi o simplă bucată de hârtie călcată în picioare de mahării PNL, dornici să scoată maxim de profit, politic și financiar din criza în care ne aflăm.

Domnule Președinte, cinic nu este să folosești instrumentele profunde ale democraței, cum ar fi moțiunea de cenzură, cinic este să dezertezi din fața românilor, așa cum a făcut-o Florin Cîțu în plină pandemie. Cinic este să ții la putere un guvern care prin incompetență și hoție pune în pericol întreaga națiune.

Cinic este să amanetezi viitorul țării, atunci când nu ești în stare să oferi soluții pentru deschiderea școlilor, punând astfel în pericol copii, părinții și profesorii.

Domnule Iohannis, din respect pentru democrație, faceți apel la senatorii și deputații PNL, să nu fugă din parlament și să-și asume cu demnitate înfrângerea”, scrie Cazanciuc pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.