Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SGG, Toni Greblă, din nou în fața magistraților: 'Justiția, o mașinărie care funcționează greu'. Ce spune despre completul de judecată

NewsBV
Toni Grebla

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a programat luni primul termen al apelului declarat de DNA în dosarul în care fostul judecător al Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost achitat în primă instanţă pentru trafic de influenţă.

Toni Greblă a ajuns la Curtea Spremă, în jurul orei 8.00. La sosire, el le-a spus jurnaliștilor că justiția este o „mașinărie care funcționează greu” și că nu are o problemă cu componența completului de judecată.

„Pe mine nici nu mă interesează cine judecă. Oricine din ÎCCJ poate să judece. Eu cred că etapa în care anumite influențe se exercitau și asupra organelor de urmărire penală și asupra unor judecători a trecut sau a cam trecut, astfel încât nu am o problemă cu compunerea instanței de judecată. (...) Lucrurile se vor rezolva pas cu pas”, a spus Toni Greblă, la sosire la ÎCCJ.

Mihai Chirica îl nimicește pe Liviu Dragnea după eșecul referendumului: 'Prezenţa la vot a oferit scorul pe care PSD îl mai are astăzi'

La data de 11 mai, un complet de trei judecători de la Instanţa supremă l-a achitat pe Toni Greblă într-un dosar în care a fost trimis în judecată în 2015 pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, constituire a unui grup infracţional organizat şi fals în declaraţii. 

Decizia magistraţilor nu este definitivă, iar DNA a făcut apel.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.