Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SIAS a fost citat iar la Parchetul General: s-a contrazis de unul singur în declarațiile privind crimele de la Onești

digi24
alexandru scurtu

Șeful Trupelor Speciale ale Poliției Române, SIAS, chestorul Alexandru Scurtu, va fi audiat astăzi din nou la Parchetul General. Scurtu este citat la ora 12 pentru a da noi explicații în cazul Onești. Acolo doi oameni au murit după ce poliția a tergiversat interveția, deși conform specialiștilor s-ar fi putut intra în casa unde criminalul ținea ostatici muncitorii pe balcon.

”Din mijloacele de probă administrate în cauză, mai rezultă faptul că lucrătorilor de poliție direcționați la locul evenimentului și implicați în acțiune li s-a comunicat, la un moment dat, că un echipaj din cadrul SIAS se va deplasa în regim de urgență la Onești, posibil cu un elicopter, după care au fost anunțați că nu vor primi sprijin din parte SIAS. În consecință, având în vedere că rezultă date cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu, cu privire la modalitatea în care au acționat lucrătorii de poliție la data de 01.03.20121”, au anunțat anchetatorii, după primele audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.