Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful TVR este chemat în Parlament pentru a da explicații în scandalul de la Eurovision

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Turturică

Deputatul USR Iulian Bulai îl cheamă pe Dan Turturică, președintele-director general al televiziunii publice, pentru o dezbatere în cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaților pe tema incidentului de la Eurovision, unde rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat.

“Situația în care a fost pusă TVR la Eurovision este inadmisibilă și inexplicabilă. L-am invitat pe Dan Turturică, președintele-director general al televiziunii publice, la o întâlnire cu parlamentarii din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților pentru ca, împreună, să găsim soluții și cea mai bună cale de a preveni astfel de abuzuri”, susține deputatul USR.

Iulian Bulai subliniază faptul că explicația acordată de organizatorul Eurovision, EBU, privind înlocuirea voturilor românești nu clarifică nimic și nu aduce nicio justificare, din contră, doar acuze nemotivate.

“Credibilitatea TVR (și, în ultimă instanță, a României) nu poate fi subminată atât de grav cu justificări atât de subțiri.

Sper ca, în dialog cu domnul Turturică, să înțelegem mai bine ce se poate face pentru ca astfel de momente să nu se repete”, precizează Iulian Bulai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.