Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful UEFA, atacat de premierul Sloveniei: Meciurile de fotbal nu au fost oprite din cauza lăcomiei

Evening Standard
UEFA

Premierul Sloveniei, Janez Jansa, a spus că preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, este unul dintre vinovaţii răspândirii coronavirusului în Europa.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a fost numit „criminal” de Janez Jansa, premierul ţării sale natale, Slovenia, pentru că a autorizat disputarea în plină pandemie de coronavirus a unor meciuri din cupele europene, precum Valencia - Atalanta, din Liga Campionilor, sau partida din 16-imile Europa League, Rangers - Bayern Leverkusen, conform Mediafax.

„Din cauza concertelor şi a meciurilor din Italia şi Spania, virusul s-a răspândit atât de repede în Europa şi mii de oameni sunt pe moarte sau au decedat deja, din cauza lăcomiei lor pentru bani. Noi, în Slovenia, nu am fost imuni la asta. A fost o decizie iresponsabilă şi criminală luată de către el şi de UEFA, o adevărată bombă biologică. Întrucât UEFA este sub conducerea lui, atunci el este responsabil pentru acest lucru. El este vinovatul. Organizaţia Mondială a Sănătăţii declarase deja o pandemie înainte ca aceste meciuri să aibă loc. Acum zeci de mii de oameni au murit şi mulţi, mulţi alţii vor muri şi ei”, a spus Janez Jansa, premierul Sloveniei, potrivit novice.svet24.si.

Atacul premierului Janez Jansa la adresa lui Aleksander Ceferin a venit după ce preşedintele UEFA a declarat că „Jansa vorbeşte ca despre apocalipsă în discursurile sale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.