Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful USR amenință cu o revoluție dacă Guvernul dă amnistie și grațiere

Digi24
ciolos barna

Liderul USR Dan Barna a scris duminică, pe Facebook, că PSD „va arunca România către o adevărată revoluție” dacă Guvernul va adopta OUG pentru amnistie și grațiere, și-a reluat apelul către Klaus Iohannis să participe la toate ședințele de Guvern și a anunțat că USR va ieși în stradă.

„Liviu Dragnea a cerut astăzi Guvernului să adopte ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea până pe 15 ianuarie. Dacă acest lucru se va întâmpla, îl avertizez pe Liviu Dragnea că PSD va arunca România către o adevărată revoluție”, a scris liderul USR.

„USR va face tot ce poate ca să oprească acest lucru (...) Dacă moțiunea nu va trece, dacă guvernul Dăncilă reușește totuși să dea ordonanța de urgență, atât eu, cât și colegii mei din USR vom fi în București, în stradă, așa cum am fost și la OUG13 și pe 10 august. Vom ieși în toată țara și vom sta în stradă până când guvernul PSD va cădea. Nu vom ceda nici în fața frigului, nici a gazelor lacrimogene. Vom protesta pașnic până când România îi va înlătura de la putere pe Liviu Dragnea și regimul corupt, mincinos și iresponsabil pe care acesta l-a instaurat”, a adăugat Barna.

Liderul USR a reluat apelul către președintele Klaus Iohannis de a participa la toate ședințele de guvern în care ar putea fi adoptată OUG. „Dacă e nevoie să participe la toate ședințele de guvern, atunci îi cer președintele să facă asta. Trebuie luate toate măsurile constituționale pentru a împiedica adoptarea acestei ordonanțe”, a spus Barna.

Citește și: Liviu Dragnea ORDONĂ Guvernului să dea AMNISTIA și GRAȚIEREA: Ocupați-vă odată de asta!

Citește și: Răsturnare de situaţie! Tudorel Toader NU confirmă OUG pe amnistie şi graţiere

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.