Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt actorii cu cele mai mari salarii din lume: Oana Pellea și Victor Rebengiuc nu prind topul

Sofia Vergara

Sofia Vergara, star al serialului "Modern Family", s-a situat pe primul loc în topul pe 2018 al celor mai bine plătiți actori de televiziune realizat de Forbes, cu câștiguri de 42,5 milioane de dolari în ultimul an.

Pe poziția a doua în acest top se situează Jim Parsons, celebru pentru rolul Sheldon din serialul de comedie "The Big Bang Theory", care, în ultimul an, a avut câștiguri de 26,5 milioane de dolari.

Citește și: S-a aflat! Ce indemnizație de merit primește Draga Olteanu Matei, lunar, de la stat

De altfel, următoarele cinci poziții în topul condus de Vergara sunt ocupate de actorii principali din serialul CBS "The Big Bang Theory", respectiv Parsons, Johnny Galecki - Leonard (25 de milioane de dolari), Kaley Cuoco - Penny (24,5 milioane de dolari), Kunal Nayyar - Raj și Simon Helberg - Howard, ambii cu 23,5 milioane de dolari.

În topul 5 al celor mai bine plătite actrițe, după Vergara și Cuoco urmează starul serialului "Grey's Anatomy" Ellen Pompeo, cu 23,5 milioane de dolari - în creștere cu 10 milioane după încheierea unui nou contract cu ABC -, Mariska Hargitay ("Law & Order: Special Victims Unit"), cu 13 milioane de dolari, și Julie Bowen ("Modern Family"), cu 12,5 milioane de dolari.

Citește și: Victor Ponta, mesaj fulger pe tema pensiilor speciale-Ce vrea din partea lui Klaus Iohannis și a Guvernului de Ziua Armatei

Topurile realizate de publicația specializată Forbes includ atât salariile primite ca actori, cât și sumele provenind din sponsorizări și alte contracte publicitare, din perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

Topul 10 al celor mai bine plătite actrițe totalizează 168,5 milioane de dolari, în timp ce cel al bărbaților însumează 185 de milioane de dolari.

Citește și: Cine e, de fapt, omul pe care Viorica Dăncilă l-a anunțat, joi, ca viitor ministru – Ce profesie are .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.